aboutus
Profiel QC

Onze opdracht moet zijn leiden meer manufacturer&supplier van uitstekende kwaliteitsproducten door concurrerende tarifering en de opmerkelijke dienst aan te bieden

De kwaliteit is het leven. Kosun volgt ISO9001 strikt en volledig door QA, QE, QC (IQC, IPQC, FQC, OQC)

QA

QA is de oorzaak van het overzicht van de productkwaliteit, ervoor zorgt het gehele kwaliteitscontroleprocédé om overeenstemming met ISO9001 te zijn

QE

De kwaliteitsingenieur is verantwoordelijk voor het proces van kwaliteitscontrole die van steekproeven aan massaproduktie, met inbegrip van doc.-Opstelling van testnorm maken die met kwaliteitscontrole verwant zijn, die kwesties oplossen die van de inkomende materialen en de massaproduktie worden besproken, de oplossingen tot doel hebben om de productieefficiency te verbeteren, die oplossingen van kwaliteitsklachten verstrekken.

IQC

IQC is de oorzaak van kwaliteitscontrole van inkomende materialen, ervoor zorgt van de kwaliteit van alle componenten om aan de normen te voldoen die door R&D-afdeling worden bepaald

IPQC

IPQC is de oorzaak van de productie in proceskwaliteitscontrole, ervoor zorgt alle eenheden gemaakt met geplaatste vereisten volgzaam.

FQC

FQC is de oorzaak van de definitieve productiekwaliteitscontrole, ervoor zorgt, ervoor zorgt alle eenheden volledig worden getest en volkomen relevante kwaliteitsnormen vóór verpakking overgingen.

OQC

OQC is de oorzaak van kwaliteitscontrole van uitgaande productenkwaliteitscontrole, ervoor zorgt alle eenheden vóór leveringen perfect zijn.

Kosun verzekert alle producten overeenkomstig de relevante wetgevingen van de Volksrepubliek China en de gerichte markten moeten worden gemaakt.

                               Shenzhen Kosun Industrial Co.,Ltd kwaliteitscontrole 0

Certificaten
Contactgegevens